Over Fleur
Mijn naam is, zoals de site al laat zien, Fleur de Kock. Een 25 jaar jonge Pedagogische medewerker en mediavormgever met en passie voor het vertellen van jouw verhaal door middel van video.

Hoe mijn liefde voor video zo ontstond

Nadat ik mijn diploma pedagogisch werker behaalde en daar vanwege de crisis geen werk kon vinden ben ik weer terug de schoolbanken in gegaan. Ik heb altijd al interesse gehad in alles wat te maken heeft met media en hield al langer een blog bij. Daar heb ik toen een aansluiting bij gevonden en ben ik een media opleiding gaan doen. Hoewel video niet mijn hoofddoel was ben ik er door die opleiding en de stage bij een video productie bedrijf, dat later mijn eerste ‘grote mensen’ baan werd, er wel achter gekomen dat ik video ontzettend tof vind. Ik heb dan ook veel ervaring mogen op doen met bijna alle soorten video die je kunt bedenken. Van bruiloften, tot CV video’s, live video’s, bedrijfsvideo’s, (bedrijf) vlogs en backstage video’s van grote bioscoop films.
En omdat je juist in de montage van al die losse puzzelstukjes aan shots één passend verhaal maakt vind ik dat het allerleukste om te doen.
Via deze weg zijn we nu hier. Want na de nodige ervaring te hebben opgedaan wil ik mij nu (voornamelijk) alleen op de montage gaan richten. En of dit nu van een bruiloft is of het beelden zijn van een boekenwinkel of een super toffe vakantie in Australie die je graag met je familie wilt delen; Het kan allemaal!

 Waaar ik mij in mijn vrije tijd mee bezig houdt 

Naast dat ik graag het een en het ander film in mijn vrije tijd is er nog meer moois waar ik mij graag mee bezig houdt. Zo ben ik lichtelijk maar toch wel een beetje heel erg verslaafd aan gelpolish en lak ik minimaal één keer in de twee weken mijn nagels een andere kleur. Daaraast onderhoud ik met liefde een (boeken) blog (www.labellafleur.nl) en (book) Instagram (@labellafleur.nl) waar ik mijn liefde voor (uiteraard) boeken deel. Dit maakt ook dat ik de nodige uren per dag met mijn hoofd in een boek spendeer. En bij deze aardig tijdrovende hobby komt ook een stukje fotografie kijken. Ook dat is iets waar mijn hartje, naast het maken van video’s, echt wel harder van gaat kloppen!
Denk je na het lezen van deze geweldige introductie ik; ja ik wil! Of ja ik wil wel samenwerken maar weet niet of het kan? Ga naar mijn contacten pagina en stuur gewoon een berichtje met jouw wensen! Dan kijken we samen hoe ik jou kan helpen; ik ben (groot en deels) van alle markten thuis:-)!
Tot snel!
Fleur de Kock

 

P.s Ik ben ook actief op Instagram en geef je daar graag een kijkje in de keuken! ‘

–> @fleurdekock.nl

 

Share This