Film & Montage

Video is wat mijn betreft de mooiste manier om een verhaal te vertellen. Het kan op allerlei soorten manieren en maten. Ik help je dan ook graag bij het bedenken, het uitvoeren en het in elkaar zetten van een passende video.

Een video van A tot Z!

Video is mooi. Want je kunt voor ieder verhaal wel een passend format bedenken. Daarom help ik je ook graag met de video productie van A tot Z. Ik luister naar jouw video wensen, we maken er samen een passend format van en gaan daarna aan de slag met het filmen. Wat je uiteindelijk toegestuurd krijgt is een passende video bij jouw bedrijf waar jij blij van wordt. En eigenlijk maakt het niet uit wat je in gedachten hebt en of je het al helemaal voor je ziet of nog in een aantal delen; samen komen we er wel uit!

”Met video kun je in een korte tijd nog meer van jouw waardevolle informatie overbrengen. Ideaal voor een ondernemer om zo je goed te kunnen focussen op je main course!”

Hoe we te werk gaan

Jij stuurt mij een video aanvraag

Jij stuurt mij een mailtje met daar in:

– Wat je wensen zijn

Wat voor video heb je nodig (online training, social video’s, (zakelijke) vlogs?)?

– Op welk termijn je de video(‘s) nodig hebt

Dit om snel te kunnen schakelen.

 

 

Ik neem contact met je op

 Na aanleiding van jouw aanvraag neem ik contact met je op om deze nog even door te bespreken

– Je ontvangt een offerte

Om er zeker van te zijn dat ik je wensen goed heb begrepen giet ik deze in een offerte die je zo snel mogelijk ontvangt. Daarbij ontvang je ook een prijs indicatie zodat we beide weten waar we aan toe zijn.

– Bij akkoord plannen we de filmdag in.

Als we de datum hebben geprikt ontvang ik van jouw de nodige informatie rondom de video die jij wilt opnemen en maak ik aan de hand daarvan en wat we eerder hebben besproken een draaiboek. Ook ga ik opzoek naar een geschikte locatie.

 

 

 

 

 

 

   

  De draaidag!

   Het is zo ver! Vandaag is de draaidag en gaan wij aan de slag met jouw video wensen. 

  – We nemen het draaiboek door

  We beginnen de dag rustig met een kopje koffie/thee en het draaiboek. Daarbij bespreken we waar jij je (per video) op wilt focussen en welke shots wel allemaal nodig hebben om de video compleet te maken.

  – Actie! De camera draait!

  Nu we duidelijk hebben wat we gaan doen is het tijd om aan de slag te gaan. Zoals besproken nemen de shots op.

  De eind montage

   Nu we de beelden hebben rest voor mij nog het opleveren van de video. 

  – Binnen een week ontvang je de eerste versie

  Aan de hand van het format wat we voor jouw video(‘s) bedacht hebben ga ik aan de slag met de montage van de eerste versie. Deze eerste versie lever ik zo volledig mogelijk aan (incuslief de gewenste titels, logo, kleuren correctie én muziek) en ontvang je via Wetransfer.

  – Jij geeft feedback op de eerste versie

  Aan de hand van de eerste versie geef jij je feedback zo gedetialeerd mogelijk per minuut. Deze pas ik aan en aan de hand daarvan ontstaat er een tweede versie. Hier kun je waar nodig nog een keer feedback op geven. 

  – De final versie

  Waar gewenst pas ik nog wat feedback toe op de eerste versie en daaruit ontvang jij de final versie. Deze kun je geheel inzetten naar jouw wensen. 

  Ik kom graag met je in contact!

   Wat zijn jouw video wensen? Waar wil je de video’s voor inzegenen waar kun je hulp bij gebruiken? Mail mij jouw video wensen en dan kijken we samen hoe we er een tof en passend project van kunnen maken!

  Share This