De pakketten

Voor iedere video is er wel een pakket mogelijk. Staan jouw wensen niet in een van mijn pakketten? Stuur mij dan vooral even een mailtje zodat we samen kunnen kijken wat bij jouw video wensen past!

Liever eerst even bellen?

Heb je de beelden al liggen maar nog geen idee hoe jij een mooi en passend geheel voor je ziet? Of heb je wel een idee maar staan jouw wensen niet tussen en wil je eerst even bellen om te kijken wat er mogelijk is? Dat kan ook zeker! Stuur mij even een mailtje en laat je nummer achter, dan bel ik je zo snel mogelijk op om jouw wensen te bespreken. 

Recensies 

Het editen van mijn video’s deed ik al heel lang zelf, omdat ik het idee had dat alleen ik kon weten hoe ik het verhaal moest brengen. Maar het kostte steeds te veel tijd en toen kreeg ik een berichtje van Fleur. Al vanaf de eerste video die ze van mij overnam zag ik dat een ander net zo goed mijn verhaal kan vertellen. In Fleurs geval: nog beter. Het geeft mij een hoop rust. “

Chinouk Thijssen

Auteur en ondernemer

“Wil je ook een video waarbij je denkt; Yay, I love it? Dan ben je bij Fleur aan het juiste adres. Zij neemt echt de tijd voor je en maakt er iets prachtigs van. Ze wist precies mijn wensen én winkel mooi in beeld te brengen dat past bij wie ik ben. Ik ben heel tevreden over onze samenwerking!”

Chiara Jongbloed

Eigenaresse Mi Vida

Veelgestelde vragen 

Heb jij nog nooit eerder je video werk uithanden gegeven en heb je hier en daar nog wat vragen? Ik heb een aantal veelgestelde vragen voor je op een rijtje gezet en als je antwoord er niet bij staat; schroom vooral niet en stuur een berichtje! 

Lever ik zelf de beelden aan of film jij ze?

Bij de bovenstaande pakketen lever jij zelf het beeld aan. Het kan zijn dat je ze al opgenomen hebt of dat je aan de hand van ons gesprek aan de gang gaat. In dat laatste geval geef ik je uiteraard nog de nodige tips and trucs mee voor het beste resultaat.  

Zijn de video’s die jij edit voor elk platform te gebruiken?

Ja zeker, dat kunnen we allemaal regelen! Aan de hand van jouw wensen pas ik de video en zijn format daar op aan. Dus heb je bijvoorbeeld een vlog maar wil je een preview van de video in je stories delen op Instagram? Dan haal ik wat leuke stukjes uit de lange vlog en edit ik die in een passende formaat zodat het in de stories geplaatst kan worden. 

Hoe lever ik de beelden aan?

De beelden tot 2gb kun je via Wetransfer naar mij sturen. Heb je meer ruimte nodig dan kan je ze of in tweeen sturen of dan stuur ik je een linkje door naar een andere zelfde soort site maar waar je meer gb’s kunt versturen.

Binnen hoeveel dagen kan ik de video verwachten?

Ik probeer uiterlijk binnen een week de eerste versie op te leveren. Als een langere video is  dan kan het zijn dat dit wat langer duurt. Zodra ik jouw feedback heb ontvangen verwerk ik deze dus dan kun je als het even mee zit binnen twee weken de final versie van je video in handen hebben!

Hoe gaan de feedback rondes in zijn werking?

Zodra jij de éérste video van mij hebt ontvangen, heb jij recht op 2 feedback rondes. Dat houdt in dat als je de video hebt bekeken en toch nog dingen liever anders ziet je die aan mij door mag geven. Dan ontvang ik van jou een mailtje met daarin onder elkaar met time code welk aanpassingen je wilt ziet. Bijvoorbeeld: 02:34 – 02:40 beeld eruit/versnelling/slomo/tekst ect. 

Kan jij ook de beelden voor mij filmen?

Mijn pakketten hierboven zijn geheel gericht op het uit handen nemen van de video montage. Maar omdat ik weet dat veel ondernemers wel met de ideeen rondlopen maar niet altijd de tijd/apparatuur vinden om dit daadwerkelijk uit te werken zou ik je ook zeker hierbij kunnen helpen. Stuur mij gerust een berichtje met jouw wensen dan bespreken we de mogelijkheden! 

Neem contact op!

Neem gerust contact met mij op!

+6 42520055

info@fleurdekock.nl

Stuur mij een aanvraag

15 + 13 =

Share This