Portfolio

01

Online programma video

Verschillende ondernemers heb ik mogen helpen bij het videowerk van hun online programma of online video cursus. De ene ondernemer had de video’s al opgenomen en de andere ondernemer heb ik geadviseerd en zijn we gaandeweg er een passend format bij gaan maken. Waar de ene ondernemer voor de camera gaat zitten kiest de andere ondernemer ervoor om te werken met slider en een animatie video. Kortom; voor ieder online programma is er wel een passend video format te bedenken.

02

Social media video

Of je nu opzoek bent naar een manier om jouw bedrijf of webshop in de spotlights te zetten met social media; video past altijd. Ik maak een social video naar wens en zorg dat in verschillende formaten toonbaar is. Van een video op Full HD/4k tot een story of een korte preview voor op Facebook! Social media video it is! 

03

Youtube video

Omdat mensen van aard nieuwsgierige wezens zijn is het heerlijk om jouw (ondernemers) avonturen te delen door middel van (zakelijke) vlogs. Ik ben er wel achter dat ik ontzettend veel energie krijg van het uithanden nemen van deze montage en met het losgaan van jouw wensen. Van een webshop/winkel ondernemer tot een ondernemer die over de struggles volgt of een iemand die een mooi hoogtepunt bereikt; ik heb al hele toffe ondernemers mogen helpen bij het monteren van hun youtube video’s. 

Share This