video Montage

Je hebt de video opgenomen, de beelden bepaald maar nu moet het nog één geheel worden. Tijdens de montage kom je erachte r dat het wel heel veel tijd in beslag neemt en het er dan nog niet uitzit zoals jij graag zou willen. Kortom; hoogste tijd om de montage uit handen te geven om je weer volledig te kunenn focussen op dat waar je wél goed in bent! 

Video montage uitbesteden

Je hebt je verhaal verteld en de shots zijn gefilmd. Inmiddels ben je aan het zesde uur aan montage begonnen en ben je nog niet tevreden… Omdat ik snap dat montage veel tijd kost en ik weet dat het véél sneller kan help ik je graag uit de brand. Aan de hand van de beelden die zijn gemaakt en de met jouw doorgesproken wensen ga ik voor je aan de slag en heb je binnen twee weken het eind resultaat. Hoe fijn is dat? Gewoon de montage uit handen geven en toch jóuw verhaal  kunnen vertellen… Dat is wat we willen, toch?

 

Hoe we te werk gaan

Jij stuurt mij jouw wensen

Stuur mij een mailtje met daar in:

– Wat voor video jij wilt dat ik voor jou monteer. 

– De lengte en wensen (teksten, huisstijl, muziek ect) voor deze video.

– Op welk termijn je de video (‘s) nodig hebt.

Ik neem contact met je op

 Na aanleiding van jouw aanvraag neem ik contact met je op om deze nog even door te bespreken

– Je ontvangt een offerte

Om er zeker van te zijn dat ik je wensen goed heb begrepen giet ik deze in een offerte die je zo snel mogelijk ontvangt. Daarbij ontvang je ook een prijs indicatie zodat we beide weten waar we aan toe zijn.

– Bij akkoord stuur je mij het materiaal dat ik voor de video’s nodig heb.

Ik ga voor je aan de slag

Nu ik het materiaal van je heb ontvangen ga ik voor je aan de slag.

Tussendoor geef ik je een update (dmv een foto/video) om te checken of we qua montage idee op één lijn zitten. 

 – Zodra de eerste versie er is stuur ik jou deze op en vraag ik je om feedback. 

Deze feedback lever je mij met tijdcodes waar je dingen anders wilt aan en die pas ik weer toe. 

– Als de feedback is toegepast krijg je de definitieve versie toegestuurd

 

   

  Stuur mij een berichtje!

  Benieuwd wat ik voor jouw verhaal kan betekenen? Vertel mij jouw wensen en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op!

   

  Wat kan ik voor je betekenen?

  13 + 13 =

  Share This